Kdo smo

Imam vprašanje o delu Zavoda Viva. Na koga se lahko obrnem?

S splošnimi vprašanji se lahko obrnete na ekipo Zavoda Viva z elektronskim sporočilom na naslov info@zavodviva.si.

Vprašanja povezana s posameznim projektom pa lahko usmerite na:

Tili Kojić vam bo z veseljem odgovorila na vprašanja povezana s projektom Z vrta v službo in Govori jezik zdravja! Kot vodja teh dveh projektov vas bo zasipala z informacijami o možnem sodelovanju in razlogih za sodelovanje. Pišite ji na: tili.kojic@zavodviva.si.

Anja Šerc pričakuje vaša morebitna vprašanja povezana z ambasadorstvom, predlogi za partnerstva ali donacije ter je pravi naslov za vprašanja povezana s projektom REINOVATOR. Presenetite jo s predlogi in predstavitvijo vaših aktivnosti na: anja.serc@zavodviva.si.

Grega Žunič vam pomaga z odgovori na tehnična vprašanja, pomaga na inovativen način tehnološko podpreti projektne ideje ter ima izostreno oko za fotoaparatom, kakor tudi za ekranom. Redno prebira pošto naslovljeno na grega.zunic@zavodviva.si.

Vesna Žunič ima odgovore na vsa ostala vprašanja. Bi radi medijsko podprli svoje aktivnosti ali pa mogoče niste čisto prepričani o načinih na katere vse bi lahko sodelovali? Prepričani smo, da vam lahko odgovori na vse to in še več, če ji pišete na vesna.zunic@zavodviva.si